Szeretné egy szemüveg nélküli 3D tablet-en nézni a kedvenc 3D-s filmjét?
Itt az XES3D ICON Pad 7” EVO - 4G DUAL SIM! Tablet és mobil egyben.

 

 

Hardver

XES3D ICON Tabletben 8 magos processzor, 2GB RAM, 16GB rendszer memória és 64GB kiterjesztett tárhely lehetőség (micro sd) található. A 1200x1920-as felbontás a 7” kijelzővel tökéletesen megfelel 2D és 3D Full HD filmek lejátszására. Néhány más alap funkció ami még szintén a rendelkezésünkre áll: elő- és hátlapi kamerák, GPS, DUAL SIM kártya hely, 4G telefon, kézírás, fényérzékelő, Bluetooth, intelligens gravitációs szenzor, alap TPM rendszer, WIFI. Igazából minden, ami manapság egy tablet eszköznél elengedhetetlen.

 

Szoftver

A legnagyobb előnyei az XES3D ICON Pad 7"-nak a többi hasonló termékkel szemben a 3D-s funkciókban rejlik. Már csak a tökéletes szemüveg nélküli 3D megjelenítés miatt is érdemes megvenni. Nem csak azért, hogy 3D filmeket nézzünk, hogy 3D-s játékokat játszunk vagy 3D fényképeket nézzünk.

Milyen is valójában 3D-ben nézni filmeket, képeket vagy játszani játékokat? A válasz pedig.:

Külsőre semmi különbözőség nem fedezhető fel az XES3D ICON Pad 7" és más tabletek között. Még akkor sem mikor bekapcsoljuk és megjelenik a kijelzőn az alap képernyő. Minden 2D-ben látszik. Viszont amikor a főmenübe lépünk egyből észrevesszük, hogy valami újjal van dolgunk, hisz semmilyen más tableten még nem találhattunk olyan applikációkat, mint, a 3D View mellyel 3D képeket nézhetünk akár online is, vagy a 3D játék store, ahonnan letölthetünk, vagy akár online játszhatunk különböző 3D-s játékokat és a 3D Player, mellyel bármilyen 3Ds filmet lejátszhatunk. Ezek az applikációk, mind az egyedülálló csak ebben a tabletben megtalálható kijelzőhöz kapcsolódnak.  

 

3D látvány és hatás

Az XES3D ICON Pad 7” kijelzőjén a 3D hatás, a valóság és a mélység érzet nagyon erős. A 2D és 3D közötti váltáshoz a szem pár másodperc után hozzá szokik. A kijelzőtől a szem távolságot mindig tartsa az ajánlott 30-50cm között. Mindent összevetve ez egy kiváló 3D megjelenítő eszköz, sose fog ilyet érezni egy 2D-s kijelzőn.

 

Design

Az elképesztő 3D-s élmény után most lássuk a termék külső megjelenését és felépítését. Kecses és elegáns hatást ad a lekerekített ezüst sarok. A hátsó kamera pozíciója megfelelő és igen praktikus. A gombok elhelyezése könnyű és kényelmes kezelést tesz lehetővé. És a méret pont megfelelő az átlagos kéz és új mérethez a játékok kezelése során.

 

Méretek

A teljes vastagsága az XES3D ICON Pad 7" -nak 10mm a vastagsága, a súlya 360 gr. Se nem túl könnyű vagy nehéz. Könnyen vihetjük magunkkal a zsebünkben vagy használhatjuk tömegközlekedésen.

 

Összegzés

A szemüveg nélküli 3D kijelző és technológia az, ami teljesen egyedivé teszi ezt az XES3D ICON Pad 7" -t a mai piacon. Továbbá ezek azok a vonzó tulajdonságok, amik lehetővé teszik a fogyasztók számára, hogy bárhol és bármikor élvezetesen nézzenek meg 3D filmeket. A szemüveg nélküli 3D technológia egyre jobban magával ragadja a fogyasztókat.